Menu
Референции

Агенцията завинаги ще остане едно от любимите ми места в София.

Впечатленията ми от „Агенция Вила“, с която работих през последните 3 години и с която се разделям с тъга, са само положителни. Атмосферата в екипа е приятелска, проектите интересни, а естеството на работа разнообразно и много засищащо любопитството.

Аз съм от хората, които работи с удовослтвие и без мярка и раздялата с досегашните ми усмихнати колеги не бе лесно решение. От „Вила“ обаче се постараха всичко да стане леко и приятно, както на мен ми е удобно и комфортно.

Била съм част от много екипи ( за почти 10-годишната си кариера в криейтива и рекламата ), и като творец, и като мениджър. До сега обаче, никога не бях се чувствала толкова свободна да обсъждам идеите си, да разгръщам знанието си в полза на клиентите и да търся и намирам, на пръв поглед странни решения в полза на консуматора. Опитът ми с многото и шарени колеги, както и с широката мрежа от подизпълнители, разшири мирогледа ми, затвърди знанията ми в някои области и създаде напълно нови знания в други.

Директорът на агенцията Илиян Панайотов е един от най-ценните хора, които съм срещала и който с радост наричам приятел. Той работи в абсолютно равни условия с всички нас, без в нито един момент човек да се чувства наставляван или управляван. Напротив, това, което той прави е да насърчава всички нас да постигаме повече, използвайки времето и ресурсите си оптимално.

За мен беше изключително ценен опит и незабравим житейски период. Агенцията завинаги ще остане едно от любимите ми места в София. А колегите ми, част от приятелският и социалният ми кръг.

Благодаря Ви за всичко!

Диана Стоянова