Menu
Референции

Среда на взаимно уважение и готовност за приемане на нови гледни точки

Впечатленията ми от агенцията са позитивни поради много причини – интелигентността и креативността на екипа, интересните възможности, които предполага самата работа.

Бих откроила като най-ценен факта, че съществува среда на взаимно уважение и готовност за приемане на нови гледни точки, една рядко срещана възможност в наши дни за развихряне на талант или потенциал. Бях много приятно изненадана още в началото, когато г-н Панайотов с готовност ме включи в проектите на агенцията и заедно с колегите обменяхме различни мнения, виждания, гледни точки, идеи. Като особено стимулиращ фактор в работата бих споделила, че в агенцията се търсят различните индивидуални подходи спрямо конкретния казус. Мисля, че това отношение е особено важно – държи се на любопитството, на качеството да вдъхновяваш, да увличаш, да разказваш, обсъждат се индивидуалните идеи и предложения.


Тази среда на взаимно доверие и диалог дават възможност на всеки да вложи нещо от себе си и да работи и върху собствени идеи и да вижда позитивния резултат от тях, което е чудесно.


Бих добавила, че агенцията предоставя професионални услуги на много високо ниво на своите клиенти – от консултиране и измисляне на криейтив до внимателен подход в самата практическа работа. За мен това е един ценен опит и съм щастлива, че бях част от екипа.


Елена Ангелова