Menu
Референции

Ценя годините

"Ценя годините и професионалния си път, прекарани в Агенция Вила, затова искам да напиша за агенцията,с обръщение към нейните настоящи и бъдещи партньори и служители:

Агенция Вила ООД е компактна и сплотена рекламна агенция. Членовете й са приятни и креативни хора, които се стараят да си свършат възможно най-ефективно работата. За мен това е една модерна агенция, която отстоява важни принципи в създаването на реклама:
- Винаги е готова да предложи на клиента си освен това което той очаква и нещо повече.
- Рекламата да е позитивна и да има доза изненада и в по-вече или по-малка степен някакъв вид закачка, която да те грабне.
- Предлага съвременно рекламно мислене, отговарящо на световните тенденции.

Благодарение на креативната реклама, която получават, клиентите й имат привилегията да са сред първите на пазара в своя бранш. А членовете на екипа се чувстват нужни, използвайки таланта си, за да създават иновационни и смели реклами. 

Дизайнерът в тази агенция има възможност, да види израстването и осъществяването на рекламните си идеи, да се консултира с останалите от екипа и да черпи от вдъхновяващия опит и талант на нейния ръководител и шеф Илиян Панайотов.

От останалите от екипа и партньорите й може да очаквате същото, защото ако шефа на една фирма е нейното сърце, то екипа й е нейната душа и няма как двете да се различават много. Така, че ако сте на път да постъпите в този екип, Ви препоръчвам да следвате инстинкта си и няма да сбъркате. 

Благодаря на всички от екипа, с който работих в Агенция Вила ООД. Страхотни сте! Дадохте ми много, надявам се че и аз. Надявам се, че съм успяла да дам и да оставя частица от себе си в душата и сърцето на Агенция Вила ООД. Пожелавам на Вас и на бъдещите членове на агенцията да бъдете упорити в създаването на нова, идейна, позитивна и успешна реклама."

С най-топли чувства: 
Елена Николова Начева (Веселинова)
графичен дизайнер на Агенция Вила ООД